29 Nisan 2014 Salı

Siyah nokta tamizleme yolları

Yüzümüzü sabun ve temizleyici maddeler ile güzelce yıkayalım. Temiz yüze 10 dakika süresince yumuşatıcı krem ile masaj yaparak ovunuz.
Yarım litre civarında suya ihtiyacımız olacak, ocağın üstüne konabilecek bir kabin içerisinde su ile birlikte kaynaması için bir tutam papatya, nane veyahut ıhlamuru koyup takriben 20 dakika kaynatıyoruz.
Temiz bir havluyu kaynamış olan suda ıslatarak sıcak durumda (Yüzünüzü Yakacak kadarSICAK OLMASIN) yüzün örtecek şekilde kapatıyoruz. Havlu soğuyana kadar beklenmesi ve bu işlemin en az 4 kez tekrarlanması gerekiyor.
Sıcak havlu ilesiyah noktalariyice yumuşadılar, pamuk parçasına krem sürerek yüzünüzü temizleyin. Bu işlemden sonrasiyah lekelerçıkarmak için hazır vaziyette. Başparmağınız veya iğnesi olmayan bir şırınga yardımı ile iterek siyah noktalarını çıkarın.

Yukarıda anlatılan işlemi yaptınız vesiyah noktalar temizlendisimdi maske yapalım bir daha siyah nokta derdimiz kalmasın en azından azalsınlar.
Yüz maskesi yüzde yüz herkeste yararlı olacak demiyoruz. Zirasiyah noktalarkişilerinciltyapılarına göre farklık göstermektir. Bu yolu tecrübe etmekten bir şey kaybetmezsiniz, neticede tabii ürünler olduğu için size zararı olmayacak tersine yararlı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder